Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 3. november 2022, Kl. 14:30 til kl. 17:00
Sted Rønnevang Kirke, Taastrup Hovedgade 150, 2630 Taastrup
Torsdagstræf

Erindringsmusik, der vækker alle de gode minder. Det er genkendelsens glæde - musikalske erindringsoplevelser - det drejer sig om, når vi sammen synger sangene fra Giro 413’s guldalder i 1950-erne.

Utroligt er det, hvad et genhør fra dengang formår at vække af minder, oplevelser, udtryk, stemninger og erindringer hos i hvert fald alle os, der voksede op i 1950-erne.

Bjarne Lisby var selv barn i 50-erne, og han synger for på periodens mest folkekære sange samt fortæller om programmet og den tids kunstnere.

Vi har tidligere stiftet kendskab med Bjarne Lisby i Rønnevang Kirke. Han er underholdende og fornøjelig at være sammen med.