Dato Tirsdag d. 11. oktober 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
SamtaleRum

SamtaleRum er en foredragsrække fælles for kirkerne i Høje Taastrup Provsti, målrettet de 25-55 årige med oplæg og tid til samtaler ved bordene. Tirsdag d. 11. oktober inviterer vi hele provstiet til Fløng Kirke, hvor emnet er "Small Talk Big Questions - tal sammen!"

I en hverdag, hvor de fleste samtaler handler om kalenderstyring, hvem der gør hvad og nye forslag til aftensmad, har vi ofte ikke tid og overskud til at tale med hinanden om mere personlige emner såsom: Er du glad for dit arbejde? Synes du, vores hverdag fungerer? Og hvad optager vores børn? Spørgsmål som disse skal vi tale om på denne aften, hvor vi får besøg af Katja Bamberger Bro, som står bag samtalespillene Small Talk Big Questions.

Katja Bamberger Bro ønskede i 2017 at skabe noget, der navnlig gav familier digitale pauser og mere nærvær i hverdagen. De populære samtalekort findes i mange varianter til parforhold, vennemiddage, samtaler om kunst og sexlivet. I 2021 lancerede Small Talk også en udgave i samarbejde med julemærkehjemmet. Dette samtalespil sætter fokus på trivsel, skole, venskab, fællesskab, digitale vaner, kost og motion. Alle spil har til formål at give os tid væk fra elektroniske fristelser som iPads og telefoner og give os nye samtaleemner, hvilket over en million mennesker har brugt det til.