Begivenheden har allerede fundet sted.

Sig ja - åben eftermiddag for vielser 20.02.2020

Sig ja - åben eftermiddag for vielser 20.02.2020

Torsdag d. 20. februar 2020 (hele dagen)
© Brian Lary from Freeimages.com

Der er ikke noget, der kan give kølig luft i parforholdet en dags tid eller to som når hun forventer en buket blomster på bryllupsdagen, og han totalt har glemt alt om det. Måske han ikke engang kan regne ud hvad der er galt, før der er faldet tilpas mange hentydninger – og så skal der til sidst en meget stor buket til for at råde bod på fadæsen. Hvordan kan man komme den situation i forkøbet?

Jo, man for eksempel blive gift på en dato, der er nem at huske! Det behøver ikke være det store, dyre bryllup med alle granfætrene og –kusinerne, det kunne såmænd bare være en hverdag hvor man sagde til sin udkårne: Nu skal det være! Vil du gifte dig med mig?

Og en god, huskevenlig dato er faktisk lige om hjørnet. Den 20. februar 2020 er en torsdag – for mange her i området er det endda en torsdag i efterårsferien. Men ikke mere ferie, end at præst og organist står klar i Rønnevang Kirke til at vie dem, der siger ”ja”.

Papirmæssigt er det eneste, at parrene skal have en prøvelsesattest med fra kommunen, men kontakt gerne kirkekontoret på tlf. 43 52 22 19 og hør nærmere – eller Søren Nolsøe på tlf. 43 71 88 18 / sins@km.dk.

Og er man blevet fanget af ideen om en god dato, men vil gerne have et lørdagsbryllup hvor det er nemmere at invitere mange til stor fest så kommer der i øvrigt en anden oplagt dato til efteråret, hvor lørdag d. 10. 10. 2020 indleder efterårsferien. Også her er der mulighed for at bestille bryllup i kirken.